Radotínská radost-přehlídka amaterských souborů

Již se blíží veledůležitá akce pro celý divadelní spolek. Za pár dní, 14. a 15.5.2010 proběhne druhý ročník Radotínské radosti.
Mirka vylaďuje s hostujícími soubory detaily a požadavky důležité k hladkému průběhu přehlídky. Pavel dostal na starost práci ve výškách nutné k výzdobě divadelního sálu. Dekorace při zemi si vzaly na starost Madlenka s Vlastou. O vstupenky se v průběhu akce postarají Vlaďka a babička Bulánková, divadelní bufet bude obsluhovat Slávek. Občerstvení napečou členky souboru. Ostatní členové budou k ruce hostujícím souborům, aby se nám v tom kulturním stánku někdo neztratil.
Za nadšené podpory nové vedoucí kulturního střediska paní Dany Radové nám jde práce svižně od ruky.
V programu vystoupí v pátek večer Amatérské divadlo paní Duškové z Černošic. Hru mají vlastní, autorskou. Soubor mladý.
Ovšem daleko mladší budou účastnící dalšího programu v sobotu.
Zahajovat bude dětský soubor Knoflík ze Slivence, potom přijedou Třebotovské Tři boty, poprvé se zúčastní dramatické oddělení radotínské ZUŠ. V jednání je ještě soubor Rachtámiblatník. Určitě Gaudium zopakuje Tintili vantili, soubor z Karlových Varů předvede Hrátky s čertem a sobotu završíme Školou žen naším souborem.
Časový přehled a přesný program bude včas k dispozici, jen jak si všechno náležitě „sedne“.
Již dnes ale víme, že přes poledne, kdy se neplánuje žádné vystoupení, poběží projekce starších pohádek z naší dílny. To pro ty, kteří budou divadla tak lační, že si neodskočí ani na oběd. Prostě Radotínská radost zaštítěná paní Radovou se už nedá zastavit, vlak se rozjel.

Příspěvek byl publikován v rubrice Program a jeho autorem je Monika. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.